Valborg är inte alls överskattat

Yoooo. Förstår mig verkligen inte på alla som går runt och klagar på att valborg är så överskattat... För det första, det är kungens (och mammas!!!!) födelsedag, YAYYYY. Klart man måste fira det. Och varför skulle man inte det liksom, 1a maj är ju en röd dag och ingen har skola/jobb imorgon. Som vilken fredag eller lördag som helst, och så vitt jag vet så är det inte många som väljer att stanna hemma som om det vore en vanlig vardag. Missförstå mig nicht, säger inte att det är obligatoriskt att festa, men varför inte uppskatta att vi får lite låtsas-helg mitt i veckan? 
 
För att släppa ämnet och övergå till något helt annat vill jag bara säga att mitt läppglans är det bästa i hela världen. Det luktar (och smakar) så otroligt gott! Som godis smetat på läpparna liksom ;) Vem vill inte ha det, haha. Skickade bilden till datan via facebook förresten, haha, testade att redigera den samtidigt också! Sååå soft ju, visste inte att man kunde redigera via facebook haha. Resultatet går att diskuteras dock...
 
 

28 April, 2013

Godmorgon! ♥ Har varit vaken ett tag faktiskt, vaknade klockan 8. Förstår mig inte på mig själv asså, kom inte hem förrän strax innan tre i natt, och så passar jag inte på att sova ut..? Det är ju söndag! Jaja, förhoppningsvis bidrar det med att jag inte har några svårigheter med att somna i tid ikväll :)
 
Har ätit toast skagen till frukost (wtf, jag vet) samt lite bacon, och nu ligger jag halvdöd i sängen med en kropp som värker som attans. Jag har dock varit duktig och inte tränat på hela helgen, tillåtit min kropp till att vila lite i alla fall, även fast det är svårt och tråkigt. Bjuder på en ganska så skev bild på gårdagens outfit!
 

27 April, 2013

Last night was fun! Var på 18årsfest med några kompisar, lärde känna massa nytt folk och hade allmänt jättetrevligt! Hoppas ni hade en lika trevlig fredag som jag!
 
Nu har jag nyss kommit hem då jag spenderade natten hos min käre vän Hanna, har hunnit duscha och ätit lite lunch och nu ska jag iväg igen för att fika med Ellen. Efter det blir det chillkväll hemma hos Krille, sooooft. Stressar dock sönder lite då jag har så jäkla mycket plugg jag egentligen borde göra, men jag hinner verkligen inte det. Får spendera hela morgondagen med det istället. Nu måste jag kila, puss! ♥
 
 
Jag och Hanna igår

H&M's nyheter


 
H&M har fått in mycket fint nu..! Skulle vilja ha hem allt. Dessa 6 är mina favoriter, skulle dock inte kunna ha på mig något utav detta på ett tag då värmen inte verkar existera i det här landet... Det är enbart lite mer än en månad kvar till sommarlov, och våren har knappt ens kommit?!? Hur fan ska det här sluta.

New York i sommar!

Ska till the Big Apple med mamma i sommar, är helt galet taggad! Kommer spendera en hel del jäkla massa pengar på Victorias Secret trots att jag redan har massa underkläder därifrån från tiden jag bodde i Qatar... Men ändå, måste uppdatera min garderob på den fronten ;) Underkläder är typ det roligaste i shoppingväg enligt mig.
I alla fall, vi kommer bo de första dagarna på hotell, och sedan ska vi bo hos min kompis som faktiskt bor i New York! Ska därför beställa dit lite grejer redan nu, så att det ligger hemma hos dom och väntar på mig när jag kommer, tihi. Vet inte vilken färg det blir, men en kimono ska jag ha hem i alla fall!

 

26 April, 2013

Yo! ♥ Börjar inte skolan förrän 12 idag, men ställde larmet på kl 7 ändå... Ogillar att sova för länge, föredrar att vakna tidigt så att jag hinner vara lite produktiv. Tanken var att jag skulle jobba lite på den där satans uppsatsen också men just nu känns det väldigt avlägset. Har ätit världens godaste frukost (vilket som vanligt är den godaste måltiden på dagen), målat naglarna, spelat lite bas och tittar nu på Vakna med NRJ istället. Ska snart ut och jogga och sen börja fixa mig inför skolan, soft. ÄNTLIGEN HELG.
 
 
Bild på mig förra året när vi var på Zoo med skolan. Hur söt?!?

Senaste instagrambilder

   
 
1. Snabbfika med Linda på Joe's... (Rekommenderar verkligen för er som inte har varit där, latten är exceptionell och boysen i kassan är inte sämre...) 2. Reunion med the swedish qatari mafia! Nadia sov även över, och vi gick på promenad. 3. Köpte kondom - som inte ska komma till användning - från Marc Jabobs. Riktigt söt, den är lila också. Värt 40 kr. 4. Åkte hem till Maia där det var macaronsbak! Bjöds även på riktigt kladdig chokladkaka. Nam!

Vans

 
Riktigt soft med vans, både med snörning och utan. Otroligt taggad på några utav dessa! Bilder tagna från junkyard.
 
Sitter mest och fördriver tid just nu, borde lägga ner en jäkla massa tid på att göra klart en samhällsuppsats som snart ska in men pallar verkligen inte... Sitter och drömmer mig bort om Vans istället, samt en något fullproppad helg. Tiden räcker verkligen inte till åt skolarbete, den där uppsatsen kan dra lååååångt. Hoppas bara inte att mina betyg får lida alldeles för mycket... 

25 April, 2013

Tjo! ♥ Mitt bland all den hets som finns både i skolan och hemmet har jag nu bestämt mig för att börja blogga igen... Herregud, hur många gånger har jag egentligen hållt på så här? Startat blogg, stängt ner den några månader senare... Och upprepat. Gång på gång på gång. Hoppas att jag håller det den här gången, är skönt med en "fristad" att bara få skriva av sig på då och då, det behövs verkligen. Allt är så hektiskt. Bara typ 20nånting skoldagar kvar nu dock och sen sommarlov samt 3 månader med bästa klassen i England... Åh längtar.
 

RSS 2.0